Trädfällning Uppsala

TroGarden AB – Säker och kvalitativ trädfällning i Uppsala

TroGarden

Varmt välkommen till TroGarden, vi är en firma som erbjuder både heltäckande lösningar och specifika tjänster för din trädgård som exempelvis trädfällning. Trädgården är din egna kopia av naturen, det ska vara en plats som präglas av harmoni och avkoppling. Utifrån dina önskemål skapar vi en trädgård som faller dig helt i smaken.

Vi är ett flexibelt alternativ för dig som inte vill, kan eller orkar utföra trädfällning på egen hand. Vår ambition är att erbjuda trädfällning och trädgårdstjänster till ett rättvist pris utan att avvika från det som är viktigast, nämligen kvalitet och säkerhet. TroGarden är det självklara valet för trädfällning i Uppsala!

Vår kropp är en trädgård, och vår vilja är trädgårdsmästaren.
William Shakespeare

Trädfällning

Trädfällning är ett arbete som kräver både noggrannhet och planering, annars finns risken att skador uppstår. Vid en trädfällning bedömer vi alltid omgivning och ser till att fällningen utförs med stor säkerhet. Vi har stor kunskap och kan hjälpa dig med såväl enklare som mer komplexa jobb. 

Miljövänligt

Vi bidrar till att våra kunder får en levande trädgård utan att fördärva den stora trädgården vi alla lever i. Miljön är en viktig del av vårt arbete och det är en självklarhet för oss att arbeta ur ett miljövänligt perspektiv. Vi använder endast miljövänliga produkter och tekniker. 

Kontakt

TroGarden har sitt säte i Rimbo, en liten bit utanför Uppsala. Vi är flexibla och har möjligheten att utföra arbeten på andra närliggande orter. Är du intresserad av vad vi har att erbjuda? Kontakta oss redan idag, så berättar vi mer om vad vi kan göra just för dig! Här kan du se våra olika kontaktvägar.

Vill ni veta mer?