Trädgårdsanläggning  Norrtälje

TroGarden AB – Professionell trädgårdsanläggning i Norrtälje

TroGarden

Varmt välkommen till TroGarden, vi är en firma som erbjuder trädgårdsanläggning och underhåll av din trädgård. Trädgården är din egna kopia av naturen, det ska vara en plats som präglas av harmoni och avkoppling. Utifrån dina önskemål skapar vi en trädgårdanläggning som faller dig helt i smaken.

Vi är ett flexibelt alternativ för dig som inte vill, kan eller orkar genomföra en trädgårdsanläggning på egen hand. Vår ambition är att erbjuda trädgårdstjänster till ett rättvist pris utan att avvika från det som är viktigast, nämligen kvalitet. TroGarden är det självklara valet för trädgårdsanläggning i Norrtälje!

Vår kropp är en trädgård, och vår vilja är trädgårdsmästaren.
William Shakespeare

Trädgårdsanläggning

Drömmer du om en ny trädgård? Vi förverkligar dina visioner och ger dig en trädgård som helt uppfyller dina förväntningar. Hos oss kan du få hjälp med hela processen, allt från planering till utförande. Om så önskas kan vi även utföra framtida underhåll och bistå med rådgivning! 

Miljövänligt

Vi bidrar till att våra kunder får en levande trädgård utan att fördärva den stora trädgården vi alla lever i. Miljön är en viktig del av vårt arbete och det är en självklarhet för oss att arbeta ur ett miljövänligt perspektiv. Vi använder endast miljövänliga produkter och tekniker. 

Kontakt

TroGarden har sitt säte i Rimbo, strax utanför Norrtälje. Vi är flexibla och har möjligheten att utföra arbeten på andra närliggande orter. Är du intresserad av vad vi har att erbjuda? Kontakta oss redan idag, så berättar vi mer om vad vi kan göra just för dig! Här kan du se våra olika kontaktvägar.

Vill ni veta mer?