Trädgårdsskötsel Åkersberga

TroGarden AB – Noggrann och professionell trädgårdsskötsel i Åkersberga

TroGarden

Varmt välkommen till TroGarden, vi är en firma som erbjuder både heltäckande lösningar och specifika tjänster av trädgårdsskötsel. Trädgården är din egna kopia av naturen, det ska vara en plats som präglas av harmoni och avkoppling. Utifrån dina önskemål skapar vi en trädgård som faller dig helt i smaken.

Vi är ett flexibelt alternativ för dig som inte vill, kan eller orkar utföra trädgårdsskötsel på egen hand. Vår ambition är att erbjuda trädgårdsskötsel till ett rättvist pris utan att avvika från det som är viktigast, nämligen kvalitet. TroGarden är det självklara valet för trädgårdsskötsel i Åkersberga!

Vår kropp är en trädgård, och vår vilja är trädgårdsmästaren.
William Shakespeare

Trädgårdsskötsel

Vår trädgårdsskötsel utförs utifrån dina önskemål, det är du själv som väljer om vi ska ta hand om hela trädgården eller bara utföra vissa arbeten. Vi arbetar snabbt, precist och med omsorg så att du ska kunna njuta av spendera tid i trädgården. TroGarden är din expert på trädgårdsskötsel!

Miljövänligt

Vi bidrar till att våra kunder får en levande trädgård utan att fördärva den stora trädgården vi alla lever i. Miljön är en viktig del av vårt arbete och det är en självklarhet för oss att arbeta ur ett miljövänligt perspektiv. Vi använder endast miljövänliga produkter och tekniker. 

Kontakt

TroGarden har sitt säte i Rimbo, en liten bit utanför Åkersberga. Vi är flexibla och har möjligheten att utföra arbeten på andra närliggande orter. Är du intresserad av vad vi har att erbjuda? Kontakta oss redan idag, så berättar vi mer om vad vi kan göra just för dig! Här kan du se våra olika kontaktvägar.

Vill ni veta mer?